Најнови објави

Учество на трибина под наслов ,,Креирање на екосистем и промоција на претприемништво за економски развој на општина Струмица”

Вчера попладне Министерот за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија пред струмичките бизнисмени ги представи можностите кои им

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на форум организаиран од страна на Сојузот на стопански комори на Република Македонија на тема Ангели инвеститори

Денес, во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија се одржа форум на кој што се претстави потенцијалот на

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на работилница под наслов “Надминување на јазовите меѓу мултинационалните компании и домашните мали и средни претпријатија”

Денес, министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија проф. д-р Зоран Шапуриќ присуствуваше на

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на дводневна Конференција одржана во Софија, под наслов “Балкански инженерски форум – Регионална соработка на Балканот”

Министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија е во дводневна посета на Софија каде

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на Заедничкиот Координативен Одбор на проектот “Воспоставување и менторски услуги за мали и средни претпријатија во Западен Балкан”

Министерот Шапуриќ, учествуваше на состанок на Заедничкиот Координативен Одбор  на проектот “Воспоставување и менторски  услоги за малите и средни претпријатија

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на Работилница за можностите за кредитирање на мали и средни претпријатија и граѓански организации при користење на средства од Европската унија

Вчера, министерот Шапуриќ учествуваше на Работилница за можностите за кредитирање на мали и средни претпријатија и граѓански организации при користење

Прочитај повеќе