Учество на министерот Шапуриќ на настан по повод “Меѓународен ден на мајчиниот јазик”

  Вчера, министерот Зоран Шапуриќ учествуваше на настанот ” Меѓународен ден на мајчиниот јазик”, организиран од страна на Интегра Нау,

Прочитај повеќе

Министерот Шапуриќ упати честитки до Комората на овластени архитекти и овластени инженери за своето 10 годишно постоење

Вчера, минстерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни компании  Зоран Шапуриќ присуствуваше на прославата на

Прочитај повеќе