Најнови објави

Министерот Шапуриќ одржа говор на Меѓународниот економски форум во Загреб

Вчера министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија проф. д-р Зоран Шапуриќ имаше обраќање на Меѓународниот

Прочитај повеќе

Европска интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските здруженија и локалните власти

  Во склоп на Меѓународна конференција „Европска интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските здруженија и локалните власти“на денешната панел

Прочитај повеќе

Министерот Шапуриќ претседава со Регионална конференција за одржлив развој во Албанија

Во организација на Холандскиот  институтот EWPP, во Тирана се одржува Регионална конференција за одржлив развој за земјите од Западен Балкан.

Прочитај повеќе