Учество на министерот Шапуриќ на Меѓународен саем за економија во Тешањ, Босна и Херцеговина

Делегација од Влада на Република Северна Македонија, предводена од министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија

Прочитај повеќе

Средба Шапуриќ-Мирингер, Дрекслмајер задоволни од соработката со Владата

Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија проф. д-р Зоран Шапуриќ ја посети фабриката во Кавадарци

Прочитај повеќе

Посета на министерот Шапуриќ на една од првите компании во Р.С.М која произведува фотоволтаични соларни модули

Вчера, министерот Шапуриќ  ја посети  првата компанија во Република Северна Македонија која произведува фотоволтаични соларни модули! На покана на менаџментот

Прочитај повеќе