Министерот Џемаили во посета на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија

Министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија г. Хисен Џемаили оствари средба со директорот на

Прочитај повеќе

Средба со претставници на Кинескиот форум во Минхен и претставници на ЦЕЕЦ Нингбо од Народна Република Кина

Во просториите на Владата на Република Северна Македонија, Министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на трибина „Станете бизнис ангел-поддржете успешна бизис идеја“

Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија учествуваше на трибина „Станете бизнис ангел-поддржете успешна бизис идеја“

Прочитај повеќе

Шапуриќ на годишна конференција на Светски Инвестициски Форум на Бизнис Ангели

,,Владата и сите други државни институции на Република Северна Македонија, вложуваат големи напори за унапредување на бизнис климата во државата.

Прочитај повеќе