Учество на министерот Шапуриќ на дебата во Битола на тема: Заштита на животната средина во Македонија како земја членка на Европска Унија.

Денес, министерот Зоран Шапуриќ учествуваше на дебата во Битола на тема: Заштита на животната средина во Македонија како земја членка

Прочитај повеќе