Учество на министерот Шапуриќ на Меѓународна конференција под наслов “Европските искуства за улогата на компаниите кои управуваат со посебните текови на отпад – сега и во иднина”

      Денес, министерот Зоран Шапуриќ учествуваше на меѓународната конференција ,,Европските искуства за улогата на компаниите кои управуваат со

Прочитај повеќе