Свечено отворање на новата фабрика на „Баумер“

На ден 31.10.2019 година, Министерот Хисен Џемаили присуствуваше на свеченето отворање на новата фабрика на престижната швајцарска компанија „Баумер“ во Трговско индустриската зона 1 во Бунарџик, Скопје. „Баумер“ е светска

Прочитај повеќе

Поставени темелите на новата фабрика на Гересхајмер

Министерот Хисен Џемаили на ден 23.10.2019 година, учествуваше на свеченето отворање на на новата фабрика за медицинска пластика на престижната германска компанија Гересхајмер во

Прочитај повеќе