Министерот Џемаили во посета на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија

Министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија г. Хисен Џемаили оствари средба со директорот на

Прочитај повеќе

Средба со претставници на Кинескиот форум во Минхен и претставници на ЦЕЕЦ Нингбо од Народна Република Кина

Во просториите на Владата на Република Северна Македонија, Министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија

Прочитај повеќе