Поставени темелите на новата фабрика на Гересхајмер

Министерот Хисен Џемаили на ден 23.10.2019 година, учествуваше на свеченето отворање на на новата фабрика за медицинска пластика на престижната германска компанија Гересхајмер во

Прочитај повеќе