Свечено отворање на новата фабрика на „Баумер“

На ден 31.10.2019 година, Министерот Хисен Џемаили присуствуваше на свеченето отворање на новата фабрика на престижната швајцарска компанија „Баумер“ во Трговско индустриската зона 1 во Бунарџик, Скопје. „Баумер“ е светска

Прочитај повеќе