Учество на министерот Шапуриќ на Заедничкиот Координативен Одбор на проектот “Воспоставување и менторски услуги за мали и средни претпријатија во Западен Балкан”

Министерот Шапуриќ, учествуваше на состанок на Заедничкиот Координативен Одбор  на проектот “Воспоставување и менторски  услоги за малите и средни претпријатија во Западен Балкан (фаза 2)” во реализација на Јапонската Агенција за Меѓународна соработка и Агенцијата за поддршка на претприемништвото во Република Македонија.

На состанокот беа претставени и разгледани активностите и постигнатите резултати од имплементацијата на проектот во изминатиот период, како и идните планирани активности и клучните прашања околу реализација на истите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *