Учество на министерот Шапуриќ во емисијата “10 минути” на Телевизија 21

Вчера министерот Шапуриќ учествуваше во емисијата “10 минути” на Телевизија 21, каде што ги презентира мерките за економски раст, кои се инкорпорирани во Законот за финансиска поддршка на инвестициите. Министерот Шапуриќ потенцираше дека за прв пат домашните компании имаат поддршка.

10Минути

#10Минути – Има ли простор за фаворизирање? Финансиска поддршка за инвестиции

Posted by TV21 on Среда, 25 јули 2018

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *