Дебата на министерот Зоран Шапуриќ со Христијан Делев (ВМРО-ДПМНЕ)

Гостување на министерот во Владата на Република Македонија  Проф. Д-р Зоран Шапуриќ во емисијата “Од наш агол“ на МТВ1 и дискусија со Христијан Делев, претседател на Комисијата за економија на ВМРО-ДПМНЕ.

Законската регулатива, условите за инвестирање, моменталната економска и политичка состојба во државата се само дел од темите на дискусија помеѓу двајцата говорници.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *