Учиство на министерот Шапуриќ на трибина во Куманово на која што беа презентирани мерките од Планот за економски раст.

Седумдесетина компании од Куманово и кумановската околина присуствуваа на денешната трибина, која се одржа во Занаетчискиот дом, а на која беа презентирани мерките од Планот за економски раст.

Трибината се организираше во соработка со градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, а освен со вицепремиерот Анѓушев, стопанствениците имаа можност да презентираат свои размислувања, забелешки и идеи со министерката за привлекување на странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот задолжен за домашни инвестии Зоран Шапуриќ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *