Најнови објави

Учество на министерот Шапуриќ на дебата во Битола на тема: Заштита на животната средина во Македонија како земја членка на Европска Унија.

Денес, министерот Зоран Шапуриќ учествуваше на дебата во Битола на тема: Заштита на животната средина во Македонија како земја членка

Прочитај повеќе

Средба на министерот Шапуриќ со пратеникот во Европскиот Парламент и претседател на АЛДЕ Ханс Ван Бален

Во кабинетот на министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија проф. д-р Зоран Шапуриќ денес на

Прочитај повеќе

Учеството на министерот Шапуриќ на Бизнис форумот “Иницијатива 3 мориња” кој се одржа во Букурешт Романија

  Денес, на вториот ден од одржување на Бизнис форум иницијатива 3 мориња, министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на пуштањето во употреба на најсовремената лабораторија за микробиологија и паразитологија во Куманово

Денес, во Куманово беше отворена и пуштена во употреба најсовремена акредитирана лабораторија за микробиологија и паразитологија по најнови светски стандарди

Прочитај повеќе

Работна средба на министерот Шапуриќ со Јасна Габриќ-членка на Советот на региони на ЕУ и Јохана Линдблом-заменик генерален секретар задолжена за институционални врски во Советот на Региони на ЕУ

Денес, министерот задолжен за регулатива за подобрување на инвестициска клима за домашните компании проф. д-р Зоран Шапуриќ оствари работна средба

Прочитај повеќе

Учество на министерот Шапуриќ на форум за афирмација за потребата од институционално регулирање на финансирање преку моделот на ,,Бизнис ангели”

Замeник претседател на Влада на РМ за економски прашања проф. д-р Кочо Анѓушев и  министерот за регулатива за подобрување инвестициска

Прочитај повеќе